Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ολοταχώς για ιστορικό επίτευγμα ο Ναν!

Ο Κέντρικ Ναν οδεύει ολοταχώς, για να σημειώσει ένα ιστορικό επίτευγμα στην Basket League μετά τα κατορθώματά του στο ματς με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 86-85: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Κέντρικ Ναν είναι μακράν μέσα στις καλύτερες, αν όχι η κορυφαία, φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, καθώς τον έχει μεταμορφώσει από τη στιγμή που άρχισε να μαθαίνει τα… ευρωπαϊκά κόλπα.

Από εκεί και πέρα ο ίδιος διατηρεί ένα τρομερό στατιστικό στις βολές, καθώς σε Ελλάδα (21/21) και Ευρώπη (45/45) προς το παρόν δεν έχει χάσει ούτε μία!

Αξίζει να σημειωθεί πως με τις 3/3 που έβαλε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, έφτασε τη μεγαλύτερη επίδοση απόλυτης ευστοχίας της τελευταίας 25ετίας στην κατηγορία, αφού με 21/21 βολές τελείωσε την κανονική περίοδο της σεζόν 2019/20, ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Πλέον ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται μια εύστοχη βολή μακριά από το απόλυτο ρεκόρ, καθώς θα έχει τη μεγαλύτερη επίδοση της τελευταίας 25ετίας στο κομμάτι αυτό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr