ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 69-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 69-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Η μεγάλη είδηση του αγώνα του Παναθηναϊκού ήταν πως ο Εργκίν Αταμάν χρησιμοποίησε και τους δώδεκα διαθέσιμους παίκτες!

Τζέριαν Γκραντ (7/10): Ο Αμερικανός ήταν σε καλή κατάσταση, πέτυχε κάποια καλάθια και βοήθησε στη δημιουργία με τρεις ασίστ.

Κέντρικ Ναν (8,5/10): Ο Ναν ήταν εξαιρετικός για μια ακόμη φορά. Ήταν ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους, έγινε… Σλούκας στις ασίστ (8) ενώ βοήθησε και στα ριμπάουντ (6). Υπέπεσε σε πέντε λάθη, αλλά η προσφορά του ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Ματίας Λεσόρ (8/10): Ο Γάλλος ΕΥΤΥΧΩΣ δεν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα καθώς ακολουθεί μέσα στην εβδομάδα και το Κύπελλο Ελλάδος. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι (υγιής) με 9 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Τα απολύτως απαραίτητα έκανε ο Γκριγκόνις στο κλειστό των Λιοσίων προσφέροντας και 8 πόντους στην επίθεση.

Ντίνος Μήτογλου (7.5/10): Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ δείχνει να «ανεβαίνει» και πάλι. Πέτυχε 10 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ. Φυσικά στο Ηράκλειο θα πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (7/10): Ένα επιθετικό ξέσπασμα του Καλαϊτζάκη ήταν αρκετό για να κάνει πιο άνετο το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό.

Λούκα Βιλντόζα (7.5/10): Ο Αργεντινός είχε συνεισφορά σε κάθε στατιστική, θα χρειαστεί να κάνει μια προσωπική υπέρβαση (που την χρωστάει) στο Κύπελλο Ελλάδος.

Δημήτρης Μωραϊτης – Λευτέρης Μαντζούκας – Ιωάννης Παπαπέτρου (5/10): Ο Αταμάν άνοιξε το ροτέισον και χρησιμοποίησε τους τρεις αθλητές, οι οποίοι έδειξαν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να βρουν ρυθμό.

Κώστας Αντετοκούνμπο (7/10): Μπήκε εκτάκτως λόγω του προβλήματος του Λεσόρ και ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του αγώνα.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (7/10): Ο Ισπανός αρχίζει και γίνεται πιο σημαντικός στους αγώνες των «πρασίνων», συνεισέφερε και στις δυο μεριές του παρκέ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News