Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ έγινε και πάλι το κάστρο του - Ποιο το σερί που κυνηγάει

«Ο Παναθηναϊκός άξιζε να κερδίσει τη Φενέρ, απίστευτη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Το ΟΑΚΑ έχει εξελιχθεί σε μεγάλο όπλο για το φετινό Παναθηναϊκό.

Το βράδυ της Παρασκευής (9/2) ο τρίτος της κατάταξης Παναθηναϊκός επέβαλε και πάλι το νόμο του ΟΑΚΑ το οποίο τείνει να εξελιχθεί ξανά σε κάστρο.

Με την νίκη επί της Φενέρ, οι πράσινοι τρέχουν έξι σερί εντός έδρας νίκες μετά από 2247 μέρες (Παρτιζάν, Αρμάνι, Φενέρμπαχτσε, Ερυθρός Αστέρας, Εφές Αναντολού, Μονακό).

Την τελευταία φορά που κατόρθωσε να “γράψει” το κοντέρ έξι αναπάντητα θετικά αποτελέσματα, ο Τσάβι Πασκουάλ καθόταν στο τιμόνι της ομάδας.

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν τη σεζόν 2017-18, στο πρώτο διάστημα (και παραπάνω) της οποίας το ΟΑΚΑ έμοιαζε με… φρούριο.

Όσοι επιχείρησαν να περάσουν από εκεί μέχρι και τη 19η αγωνιστική δεν τα κατάφεραν.

Η πρώτη που βρήκε τον τρόπο ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα μέσα του Γενάρη του 2018, τρεις μήνες μετά την έναρξη της περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός είχε σημειώσει εννέα σερί νίκες μέχρι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να λύσει το γόρδιο δεσμό (Μπάμπεργκ, Φενέρμπαχτσε, Χίμκι, Ρεάλ, Μάλαγα, Αρμάνι, Μακάμπι, Εφές, Μπαρτσελόνα).

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για να ισοφαρίσει το σερί εκείνο φαντάζει ανοιχτός μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της τρέχουσας σεζόν αρκεί να κάνει το καθήκον απέναντι στις δυο φαινομενικά πιο αδύναμες ομάδες της λίγκας (Βιλερμπάν και Άλμπα) και κερδίσει και την Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News