Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Κόντρα στον εχθρό όπως τότε!
Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ 13 μήνες μετά την τελευταία νίκη της Φενέρ στο ΟΑΚΑ (10 Ιανουαρίου 2023, 88-94).
Το τριφύλλι είναι ανταγωνιστικό, με καλύτερο προπονητή και πολύ ανώτερο υλικό. Το μόνο που μένει ίδιο για το κλαμπ είναι η εχθρική αντιμετώπιση του από τους ρέφερι.
Πέρσι ο Παναθηναϊκός είχε κάθε δικαίωμα να φωνάζει για σοβαρό λάθος των διαιτητών, το οποίο πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα των πρασίνων!
Συγκεκριμένα δεν καταλογίστηκε πεντακάθαρο φάουλ του Μπούκερ πάνω στον Πονίτκα 5” πριν από το τέλος, το οποίο θα έστελνε τον Πολωνό φόργουορντ στην γραμμή για τις βολές που θα μπορούσαν να χαρίσουν τη νίκη στον Παναθηναϊκό.
Στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης το ματς πήγαινε πόντο-πόντο, σ’ ένα ματς για γερά νεύρα. Στο 1:43 ο Χέιζ με καλάθι έδωσε προβάδισμα δύο πόντων στη Φενέρμπαχτσε για το 85-87, ενώ ακολούθησε άστοχη επίθεση από τον Ντέρικ Γουίλιαμς.
Ο Χέιζ συνέχισε το βιολί του και με τρίποντο έγραψε το 85-90 πριν ακολουθήσει floater του Γουόλτερς για το 87-90.
Ξανά ο Χέιζ έγραψε το 87-92 στα 32” και κάπου εκεί έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Ήταν η έκτη σερί σου ήττα στην Ευρωλίγκα, αρνητικό ρεκόρ!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νέα τροπή στη υπόθεση Τετέ - Η κίνηση της Γκρέμιο προς τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Τσάβες - Πόσα θέλει η Αρχεντίνος
- Φουλάρει για Ισπανό μπακ ο Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη «σκούπα», ποιοι είναι στη λίστα για... ξήλωμα!
- "Κανείς παίκτης δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος - H απόφαση για το μπάτζετ"