Καρπετόπουλος: «Κόντρα στη Φενέρ είναι το δυσκολότερο παιχνίδι της σεζόν - Να βγει αντίδραση»

Καρπετόπουλος: «Από το παίζω όσο χρειάζεται του Γιοβάνοβιτς, πάμε σε έναν ΠΑΟ που παίζει πολύ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της «Sportday» αναφέρει τη δική του άποψη για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εφημερίδας, «Sportday» αναφέρθηκε στην κομβικότητα που έχει για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα στάθηκε και στα κίνητρα της τουρκικής ομάδας άποψε, τα οποία είναι αρκετά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα με αντίπαλο τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ το πιο δύσκολο παιχνίδι του τη φετινή χρονιά στην Ευρωλίγκα. Για πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος εκ των οποίων είναι ότι θα πάει σε αυτό κουβαλώντας δύο ήττες στη σειρά. Ήττες μάλιστα εκτός προγράμματος. Σχεδόν ασυγχώρητες. Απέναντι στις οποίες πρέπει να βγάλει αντίδραση, παρά τα προβλήματα… Το ματς με τη Φενέρ δεν είναι ένα απλό παιχνίδι: είναι απ’ αυτά που επιβάλλεται αν μπορείς να σφίξεις τα δόντια και να παίξεις. Διότι η Φενέρ είναι ο πραγματικός αντίπαλος του Παναθηναϊκού για την τετράδα. Αλλά και επειδή -έτσι όπως είναι η βαθμολογία- μία ήττα στην έδρα σου μπορεί να κάνει ξαφνικά δύσκολο και τον στόχο της κατάληξης μίας θέσης στην πρώτη εξάδα, που νομίζω αυτή τη στιγμή είναι ο μεγάλος στόχος για όλους. Ο Αταμάν πρέπει να πιέσει απόψε τους παίκτες του να κάνουν υπερβάσεις: είναι σαν να παίζει ένα ματς για τα πλέι οφ πριν απ’ τα πλέι οφ.

Ένα επιπλέον πρόβλημα απόψε είναι τα επιπλέον κίνητρα πολλών αντιπάλων. Υπάρχει ο Γιασικεβίτσιους, που όλοι ξέρουν πόσο ήθελε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Η γυναίκα του είναι απ’ την Ελλάδα κι αυτός στην Αθήνα περνάει τέλια. Είναι χαρακτήρας που δύσκολα αντέχει την απόρριψη και είναι δεδομένο πως περιμένει το αποψινό ματς για να δείξει ότι αξίζει τη θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού, απ’ την οποία κατά τη γνώμη μου αργά ή γρήγορα θα περάσει. Ανάλογα κίνητρα έχουν και δύο πρώην, ο Καλάθης κι ο Παπαγιάννης. Είναι βέβαιο ότι ο δεύτερος ειδικά θα εισπράξει αποδοκιμασίες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News