«Τον αγαπάει ο Γιαννακόπουλος - Θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό»

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου: «Προνομιακή μεταχείριση Ολυμπιακού και Φενέρ από Ευρωλίγκα»

Ο Τόλης Κοτζιάς προχώρησε στην πρόβλεψη, ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης θα επιστρέψει μελλοντικά στον Παναθηναϊκό γιατί τον αγαπάει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Τόλης Κοτζιάς μέσω του podcast που κάνει στο SDNA αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπαγιάννη και στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Θυμίζουμε πως όταν είχε φύγει ξανά από τους πράσινους, η πορεία του ήταν στο NBA με αποτέλεσμα να μη γίνεται να συναντηθεί με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσω του podcast του πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγαπάει πολύ τον Γιώργο Παπαγιάννη και γι’ αυτό το λόγο θεωρεί ότι μια μέρα και σε ανύποπτο χρόνο, ο Έλληνας σέντερ -αγαπάει κι εκείνος το Τριφύλλι- θα επιστρέψει στην ομάδα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Εργκίν Αταμάν ήθελε την παραμονή του διεθνή σέντερ με τον Παναθηναϊκό να κάνει την προσπάθειά του να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειές του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τόλης Κοτζιάς:

«Επιστροφή πολλών γνώριμών μας προσώπων (σ.σ. ενόψει του Παναθηναϊκός-Φενέρ), επιστροφή και του Γιώργου Παπαγιάννη, ενός παιδιού του Παναθηναϊκού, ενός παιδιού που αγαπάει πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό, ενός παιδιού που τον αγαπάει πάρα πολύ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και που έχω πει σε ανύποπτο χρόνο ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News