Παναθηναϊκός: Κρίσιμη η μονομαχία με τη Φενέρμπαχτσε!

Παναθηναϊκός: Το «καυτό» καλοκαίρι και η υπόθεση Μιλουτίνοφ

Την σκαπούλαρες στο Περιστέρι, την γλίτωσες με την ΑΕΚ και στο Αλεξάνδρειο, ε, την Δευτέρα δεν σου “έκατσε”.

Ο Άρης άρπαξε 12 επιθετικά, σε ανάγκασε σε 19 λάθη, πίεσε πολύ Σλούκα, Γκραντ που στα τελευταία λεπτά δεν είχαν δύναμη να πασάρουν (ειδικά ο Αμερικανός) και μετά ρίσκαρε αφήνοντας σουτ στον Ναν που αμόλαγε “τούβλα” ασταμάτητα, βρίσκοντας τις μεγάλες δικές του φάσεις από τις “κουτάλες” του Τολιόπουλου.

Ως συνήθως μετά από μια (ανώδυνη, προς το παρόν) ήττα όλοι μπήκαν στο στόχαστρο. Ο Αταμάν, ο ιδιοκτήτης που δεν φέρνει σέντερ, ο …ανάδρομος Ερμής κτλ.

Ψυχραιμία σε όλους έχουμε να πούμε εμείς. Μόνο στην Ελλάδα απαγορεύεται να χάνει ομάδα που φτιάχτηκε πριν από πέντε μήνες, με μια τριετία ασταμάτητων πισωγυρισμάτων, η οποία αποφάσισε να σηκώσει ξανά κεφάλι, κοιτάζοντας ψηλά.

Στο μεταξύ στην Ισπανία η Ρεάλ διαλύεται από τα Κανάρια Νησιά, η Μπαρτσελόνα χάνει εντός, η Παρτιζάν δεινοπαθεί κ.ο.κ.

Λίγο η κούραση, λίγο το “κλειστό” rotation, κάτι οι τραυματισμοί, η αυταπάρνηση του Άρη (παίζει κι ο αντίπαλος μπάσκετ, τι να κάνουμε;), έφεραν την ήττα. Περνάει ντεφορμάρισμα ο Παναθηναϊκός; Θα φανεί με την Φενέρ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News