«Ο παίκτης έχει χάσει όλη του την αυτοπεποίθηση - Ευθύνη Αταμάν»

«Καρφί» Αταμάν: «Κάναμε πράγματα που δεν έπρεπε» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ο Ρίτις Βισνιάουσκας αναφέρθηκε στο «Urbonus» podcast στο λανθασμένο τρόπο που χειρίζεται έναν παίκτη του ρόστερ ο Εργκίν Αταμάν.

Πιο συγκεκριμένα ο Εργκίν Αταμάν έχει «κάψει» τον Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, σύμφωνα πάντα με τον Ρίτας Βισνιάουσκας, ο οποίος αδυνατεί, όπως αναφέρει, να καταλάβει τον τρόπο χρησιμοποίησης του Ισπανού forward από τον Τούρκο προπονητή.



Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν χρησιμοποιείται σαν σμολ φόργουορντ. Αυτή τη στιγμή μοιάζει να έχει χάσει όλη του την αυτοπεποίθηση. Ίσως η δημόσια κριτική τον έχει επηρεάσει.

Έπαιξε σαν 4άρι απέναντι στον Ρόλαντς Σμιτς, που τον κερδίζει σωματικά. Και μετά βγαίνει ο Αταμάν και τον κριτικάρει. Ίσως να είναι πιο χρήσιμος ως σμολ φόργουορντ. Μην τον βάζεις απέναντι σε έναν παίκτη όπως ο Σμιτς, δοκίμασε κάτι άλλο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News