Γκραντ: «Όλοι θέλουν να είναι ηγέτες, αλλά δε λειτουργεί έτσι»

Απρόοπτο με Τζέριαν Γκραντ στον Παναθηναϊκό

Ο Τζέριαν Γκραντ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της Euroleague κι ανέφερε πως μια ομάδα δε γίνεται να διαθέτει μονάχα ηγέτες.

Ο Τζέριαν Γκραντ παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Euroleague και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σε μια ομάδα δε γίνεται να έχουν όλοι το ρόλο του ηγέτη, παρ’ ότι θα τον ήθελαν πολύ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αμερικανός guard φέτος πραγματοποιεί την κορυφαία σεζόν της καριέρας του και μάλιστα δείχνει να έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό το παιχνίδι του, προσφέροντας στον Παναθηναϊκό 8,8 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,6 κλεψίματα σε περίπου 30′ στην Euroleague.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλοι θέλουν να γίνουν ο ηγέτης, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου και τελικά, όσο ο ρόλος σου μεγαλώνει, μπορείς να εξελιχθείς σε σταρ».

Για τις διαφορές της Euroleague με το EuroCup: «Στο Eurocup έχεις τρεις ή τέσσερις παίκτες σε κάθε ομάδα που μπορούν να κάνουν ξεχωριστά πράγματα. Στη EuroLeague κάθε παίκτης- ακόμα και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αγωνίζονται για μόνο πέντε λεπτά- μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τη χημεία μεταξύ των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ: «Έχουμε καλούς ανθρώπους που πραγματικά αρέσει ο ένας στον άλλον. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό φαίνεται στο παρκέ που γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News