Νίκη με... ξεκούραση πριν την τελική ευθεία - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Πλεονέκτημα έδρας με τέσσερις «άσους», Μόναχο και... ΣΕΦ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στο ΟΑΚΑ (05/02, 17:15) για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στο ΟΑΚΑ (05/02, 17:15) για την 17η αγωνιστική της Basket League. Οι «πράσινοι» έρχονται από μέτρια εμφάνιση και ήττα στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις (), αποτέλεσμα πάντως που δεν τους έριξε από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας. Στα εγχώρια δρώμενα, η πρωτιά της κανονικής περιόδου έχει κριθεί ουσιαστικά, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν δοκιμές απόψε.

Μάλιστα, σε αυτό συνενούν και τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει. Και αυτό γιατί τόσο ο Ματίας Λεσόρ όσο και ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμειναν εκτός προπόνησης των «πράσινων» καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση! Με αυτό ως δεδομένο, λοιπόν, η συμμετοχή τους στο ματς του Παναθηναϊκού με τους «κίτρινους» είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Αντιθέτως, τα ευχάριστα νέα για τον Εργκίν Αταμάν ήρθαν από τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην διάθεση του Τούρκου τεχνικού.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί από την ERT3..

Σερέλης: «Έπαιξε σκληρή άμυνα η Ζαλγκίρις»

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR με σκορ 80-68 από τη Ζάλγκιρις. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Για το τι δεν πήγε καλά: «Νομίζω πως είχαμε πει και πριν τον αγώνα ότι περιμέναμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα στην επίθεση μας, όχι απλώς να σκοράρουμε αλλά να έχουμε καλύτερες επιλογές. Ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα από εμάς σήμερα, έπαιξε πιο σκληρά, έπαιξε πολύ κοντά στα όρια του φάουλ και μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Δεν έχουμε δεχτεί υπερβολικά πολλούς, νομίζω επιθετικά δεν είχαμε τις σωστές αποφάσεις και το σωστό ρυθμό για να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Αν έλειπε η σκληράδα στην άμυνα: «Ναι το ανέφερα και πριν, τελειώσουμε το ημίχρονο με 6 φάουλ. Αυτό δείχνει το γεγονός δεν βάζαμε τα κορμιά μας και τα χέρια μας όσο θα μπορούσαμε εμείς και όσο θα μπορούσαν και οι διαιτητές να αφήσουν να συμβεί αυτό. Ήταν ένα παιχνίδι που το χάσαμε δίκαια, η Ζαλγκίρις έπαιξε καλύτερα, πρέπει το επόμενο παιχνίδι με την Φενέρ να το κερδίσουμε, είμαστε σε σωστό δρόμο και σωστή θέση, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε και νίκες εκτός έδρας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το πλεονέκτημα».

Για το τι πήγε λάθος και δεν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να ακουμπήσει την μπάλα στην ρακέτα: «Είχαμε ένα καλό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο που περάσαμε την μπάλα στον Λεσόρ και χρεώσαμε με φάουλ το αντίπαλο πεντάρι και βάλαμε και καλάθια. Στην ουσία ήμασταν πολύ προβλέψιμοι από τις φάσεις μας , δεν περάσαμε πολύ την μπάλα στο post. Συνεπώς αφού πήγαμε να παίξουμε μόνο με τα play μας η αντίπαλοι άμυνα ήταν έτοιμοι και δεν είχαμε κάποιες γρήγορες κινήσεις, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News