Παππάς για Στεφανίδου: «Νομικές συνέπειες για δημοσιοποίηση συνομιλίας...» (pic+vid)

Παππάς για Στεφανίδου: «Νομικές συνέπειες για δημοσιοποίηση συνομιλίας...» (pic+vid)

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνάει ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς όσον αφορά το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Τατιάννα Στεφανίδου.

Η φωτογραφία του γνωστού μπασκετμπολίσταΝίκου Παππά μέσα από το αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής την ώρα της γενικής συνέλευσης ανέβηκε στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες, με τον μπασκετμπολίστα να απαντάει ειρωνικά σε όσους σχολίαζαν επικριτικά το συγκεκριμένο θέμα, ανεβάζοντας ταυτόχρονα σε ένα story του το πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας και έγραψε: «Σόρι δεν θα το ξανακάνω».

Στην συνέχεια, μέσα από την πλατφόρμα του Instagram θέλησε να ειρωνευτεί όσους ανέδειξαν ότι είναι ακόμα φοιτητής, ενώ την ίδια στιγμή αναρωτήθηκε «Γιατί με ξεγυμνώσατε έτσι;».

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο story αναφέρει: «Μόλις με πήραν εκεί από την Τατιάνα Στεφανίδου και με ρώτησαν και αυτό γιατί δεν έχω τελειώσει ακόμα την Νομική, για αυτό το τεράστιο ζήτημα που απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα και η μάνα μου 16 χρόνια δεν με έχει ρωτήσει ακόμα, γιατί ρε μάνα;».

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να απαντήσει στην εκπομπή για όσα είπε ο Νίκος Παππάς και σχολίασε ότι δεν ευσταθούν όσα είπε στα story του.

«Όπως μάθαμε πρόσφατα ο γνωστός μπασκετμπολίστας είναι αιώνιος φοιτητής. Το μάθαμε όταν πήγε να ψηφίσει υπέρ των καταλήψεων.

Όπως κάνει η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, πήρε τηλέφωνο τον Νίκο Παππά… Το αν θα κάνεμ θέμα για τον Νίκο Παππά δεν το ξέραμε, διότι πρώτα βλέπουμε όλα τα θέματα και μετά επιλέγουμε ποια θα θα παίξουμε.

Αργότερα, με ενημέρωσαν ότι ο Νίκος Παππάς έχει ανεβάσει ένα στόρυ που αναφέρεται στην εκπομπή μας με ψευδείς ισχυρισμούς» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε η δημοσιογράφος του καναλιού με τον μπασκετμπολίστα.

Δημοσιογράφος: Γεια σας καλώ από τον ALPHA, Παπαδοπούλου Πόπη λέγομαι, δημοσιογράφος είμαι, καλώ από την εκπομπή της κας Στεφανίδου.

Παππάς: Ορίστε;

Δημοσιογράφος: Καλώ από τον Alpha είμαι δημοσιογράφος, Παπαδοπούλου Πόπη λέγομαι και καλώ από την εκπομπή TLIVE της κα Στεφανίδου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω να σας ζητήσω..

Παππάς: Άκουσε με, με συγχωρείς, δεν ξέρω νομίζω ότι με ξαναπήραν από το κανάλι σας από άλλη εκπομπή, απλά δούλευα εκείνη την ώρα ε, δεν ξέρω, νομίζω ότι θες να με ρωτήσεις για την παρουσία μου στη Νομική;

Δημοσιογράφος: Ναι, ναι..

Παππάς: Αυτό το σοβαρό, το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει στην ελληνική επικαιρότητα, το σκάνδαλο μεγατόνων;

Δημοσιογράφος: Εγώ δεν το χαρακτηρίζω σκάνδαλο μεγατόνων, σε καμιά περίπτωση.

Παππάς: Να είστε καλά ευχαριστώ πόσο μάλλον τώρα να βγω στην Τατιάνα Στεφανίδου …

Δημοσιογράφος: Γιατί το λέτε αυτό κύριε Παππά; Πόσο απαξιωτικός είναι ο τρόπος…

Λίγο αργότερα ο Νίκος Παππάς ανέβασε άλλο ένα στορυ στον λογαριασμό του, αυτή την φορά ένα ξεκαρδιστικό απόσπασμα από τη γνωστή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Όμως ο Νίκος Παππάς δεν άφησε έτσι το γεγονός ότι η εκπομπή της Στεφανίδου δημοσίευσε ιδιωτική του συνομιλία χωρίς την άδεια του.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε ένα ποστ στα social media στο οποίο κάνει γνωστό ότι ήδη έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο για την υπόθεση.

Δείτε παρακάτω:

Παππάς για Στεφανίδου: «Νομικές συνέπειες για δημοσιοποίηση συνομιλίας...» (pic+vid)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News