Αταμάν για Γκριγκόνις: «Σπουδαίος, αξίζει να μιλάμε γι' αυτόν»

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα τιυ Παναθηναϊκού από τη Ζαλγκίρις.

Αταμάν για Γκριγκόνις: «Σπουδαίος, αξίζει να μιλάμε γι' αυτόν»

Αναλυτικά

«Η Ζάλγκιρις άξιζε την νίκη, έχει καλό μομέντουμ, ενώ η δική μας άμυνα δεν ήταν καλή. Ο Κίναν Έβανς έκανε το τέλειο ματς, ήταν τέλειος οργανωτικά. Δεν παίξαμε με επαφές, ο Ερνανγκόμεθ έκανε πολλά λάθη και ο Μήτογλου δεν ήταν καλός στο δεύτερο μέρος, δεν ανταποκρίθηκε στη σκληράδα. Με αυτή την άμυνα είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις εκτός έδρας. Ο Έβανς είναι παίκτης ικανός, ο Μπιρούτις και ο Ντιμσά μας έκαναν ζημιά, συγχαρητήρια στον Τρινκιέρι για τη δουλειά που έχει κάνει.

Ο Γκριγκόνις είναι σπουδαίος τύπος και χαρακτήρας, παίζει το μπάσκετ που του ζητάω φέτος. Το αξίζει να μιλάμε γι’ αυτόν, έχει ποιότητα, μπορεί να σουτάρει, να παίξει πικ-εν-ρολ, μπορεί να αμυνθεί, έκανε πολύ καλύτερη δουλειά στην άμυνα από εκείνη των πάουερ φόργουορντ μας στο ποστ. Ήταν από τους κορυφαίους φόργουορντ της EuroLeague, την περσινή σεζόν έπεσε, αλλά φέτος είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr