Δυναμική επιστροφή Μποχωρίδη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό!

Δυναμική επιστροφή Μποχωρίδη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό!

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (5/2, 17:15) ξεκίνησε ο Άρης, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να επιστρέφει μετά από αρκετές ημέρες στις προπονήσεις.

Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ είχε μείνει εκτός δράσης λόγω ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε στη γάμπα, με αποτέλεσμα να χάσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Σήμερα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, με τον κόουτς των κιτρινόμαυρων να μην υπολογίζει στον τραυματία Ρομπέρτο Γκάλινατ και στον Γιώργο Φίλλιο.

Σχετικά με τον Μποχωρίδη θα αποφασιστεί εάν θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, καθώς ακολουθεί δύο μέρες μετά το κρίσιμο ματς με την Τρέντο για το Eurocup που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας για τον Άρη στο play in της διοργάνωσης.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, οι προσπάθειες εντείνονται με τον Γιάννη Καστρίτη και τους συνεργάτες του να «χτενίζουν» την αγορά για τον (προσωρινό) αντικαταστάτη του Γκάλινατ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News