Παναθηναϊκός: «10.000 ή 500.000 ευρώ;» - Πόσο θα κοστίζει μια σουίτα στο ΟΑΚΑ; (vid)

Παναθηναϊκός: «10.000 ή 500.000 ευρώ;» - Πόσο θα κοστίζει μια σουίτα στο ΟΑΚΑ; (vid)

Βασίλης Παπαθεοδώρου και Θάνος Τσίμπος είχαν εντελώς διαφορετική άποψη ως προς την αξία μιας σουίτας στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ποντάρει πολλά στις τριάντα σουίτες που είναι προγραμματισμένες να φτιαχτούν μέσα στον χρόνο στο ΟΑΚΑ, για να αυξήσει κατακόρυφα τα έσοδά του.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Magic Euroleague, η ζήτηση είναι ήδη τεράστια από ενδιαφερόμενους που θέλουν να εξασφαλίσουν από νωρίς, μια σουίτα στο «παλάτι» του Τριφυλλιού.

Υπήρξε διχογνωμία μεταξύ του Βασίλη Παπαθεοδώρου και του Θάνου Τσίμπου, αναφορικά με την αξία μιας σουίτας στο «πράσινο» ΟΑΚΑ. Την ώρα που δεν υπάρχει κάποιο οριστικοποιημένο ποσό για τη σουίτα, οι απόψεις των δύο δημοσιογράφων είχαν τεράστια… απόσταση!

Ο διευθυντής του SDNA εκτίμησε πως η σουίτα θα κοστίζει περίπου 500.000 ευρώ, ενώ ο «κιτρινόμαυρος» ρεπόρτερ κοντά στις 10.000 ευρώ!

«500.000 η μία; Νομίζω υπερβάλλετε, στην Αγια-Σοφιά οι σουίτες δεν έχουν τόσο, θα είναι στο μπάσκετ;», αναρωτήθηκε ο Θάνος Τσίμπος.

«Κοίταξε, το θέαμα που παράγεται δεν είναι το ίδιο. Μιλάμε για πανευρωπαϊκό θέαμα, όχι για πανελλήνιο. Μπορεί να είναι 300.000, δεν ξέρω πόσες θα είναι. Ούτε 10.000, ούτε 100.000 θα είναι.

Όταν μια σουίτα θα χωράει 10-12 θέσεις μίνιμουμ, δεν μπορεί η σουίτα να κοστίζει 10.000 ευρώ. Τόσο κοστίζει τώρα η θέση που δεν είναι σουίτα. Πόσο μάλλον, όταν έχεις τα φαγητά, τις τηλεοράσεις σου, να μπορείς να καλέσεις κόσμο…»

Δείτε στο 1:27:20:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News