Παναθηναϊκός μπάσκετ: Τι ισχύει για Βέσελι

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο θέμα του σέντερ για τον Παναθηναϊκό και τον σύνδεσε με τον Γιάν Βέσελι.

Παναθηναϊκός: Πρόταση για Βέσελι - Τα 5 εκατ. ευρώ και η απάντηση

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα το ερχόμενο καλοκαίρι, αν όχι και νωρίτερα, θα ψάξει να αποκτήσει έναν ακόμα σέντερ, καθώς ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι δεν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Η αγορά των παικτών παρ’ όλα αυτά είναι μειωμένη και οι πράσινοι δε θα πάνε να πληρώσουν κάποια ομάδα, προκειμένου ν’ αποκτήσουν έναν οποιονδήποτε ψηλό. Μόνο την πόρτα των ελεύθερων θα χτυπήσουν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου και την εκπομπή «Magic Euroleague», μία περίπτωση παίκτη που θα άξιζε σαν δεύτερο με τρίτο ψηλό είναι εκείνη του Γιάν Βέσελι, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Οι παίκτες που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός είναι από μια δεξαμενή 15-20 ατόμων. Λέω πολλούς, γιατί δεν ξέρω για πόσους από αυτούς τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και είναι ελεύθεροι. Δεν θα πάει να πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός πληρώνοντας σε μια ομάδα 2 εκατομμύρια για να της τον πάρει.

Λέω ένα παράδειγμα για να καταλαβαινόμαστε. Ο Βέσελι είναι ελεύθερος το καλοκαίρι. Αν ο Παναθηναϊκός ψάχνει δευτεροτρίτο ψηλό και όχι πρώτο, μπορεί αν θέλει να πάει να τον πάρει. Είναι στο χέρι του».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News