Επίσημο: Sold out το Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε!

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Φενέρ την άλλη Παρασκευή (09/02, 21:15) με την πράσινη ΚΑΕ να ανακοινώνει επίσημα sold out!

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ούτε το μεγαλύτερο στάδιο στον κόσμο δε θα τον χωράει!

Για μία ακόμη φορά το ΟΑΚΑ αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά, καθώς η πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωσε sold out για το παιχνίδι του Τριφυλλιού με τη Φενέρ την επόμενη Παρασκευή (09/02, 21:15).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (09/02, 21:15), με αντίπαλο την Fenerbahce Beko Istanbul, για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ομάδας προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την Fenerbahce Beko Istanbul.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σας ευχαριστεί για τη στήριξή σας. Μείνετε συντονισμένοι για τις εκπλήξεις που έρχονται, τόσο pre-game όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News