Παναθηναϊκός μπάσκετ: Κάθε ματς στο ΟΑΚΑ και μια όμορφη... παράσταση

Η φετινή χρονιά μπορεί πολύ εύκολα για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του να χαρακτηριστεί ως μαγική έως τώρα τουλάχιστον.

«Καρφί» Αταμάν: «Κάναμε πράγματα που δεν έπρεπε» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι χτίστηκε με σκοπό να ζήσει όλος ο οργανισμός μεγάλες στιγμές κι έως τώρα οι άνθρωποι του συλλόγου βλέπουν τα πλάνα τους να υλοποιούνται στο μέγιστο βαθμό.

Ο έξι φορές Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του και φυσικά την ενεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ξανά εδώ και θυμίζει σ’ όλους εκείνο το θηρίο του παρελθόντος που ξύπνησε και είναι έτοιμο να τους κατασπαράξει όλους!

Ήδη το κλίμα σ’ όλα τα επίπεδα έχει αλλάξει τόσο αγωνιστικά όσο και ανάμεσα στη σχέση που έχει ο κόσμος με την ομάδα, ο οποίος έψαχνε μια σπίθα, προκειμένου να πάρει φωτιά και να αρχίσει να δείχνει ξανά τη δύναμή του.

Πλέον κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι μια μεγάλη γιορτή, καθώς η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική και η ομάδα διδάσκει μπάσκετ και κατατροπώνει κάθε αντίπαλο που προσπαθεί να την αμφισβητήσει.

Τελευταίο θύμα ήταν η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ήρθε στην Αθήνα, για να δώσει ένα πολύ σημαντικό, για εκείνη, παιχνίδι και τελικά ταπεινώθηκε κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το ΟΑΚΑ.

Εκτός, λοιπόν, από τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτέλεσματα είναι τεράστια υπόθεση για τον Εργκίν Αταμάν να έχει δημιουργήσει ένα σύνολο, το οποίο ο κόσμος δε χορταίνει να το παρακολουθεί και να περιμένει πως και πως την επόμενη αναμέτρηση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr