Βιλντόζα: «Δίνουμε τα πάντα σε άμυνα κι επίθεση»

Παναθηναϊκός: Η ζωή χωρίς τον Βιλντόζα - Τα μεγάλα ματς που χάνει

Ο Λούκα Βιλντόζα σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Κάουνας στάθηκε στην προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους σε άμυνα κι επίθεση.

Ο Λούκα Βιλντόζα λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Κάουνας πραγματοποίησε δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε πως όλοι οι παίκτες της ομάδας, προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά την άμυνα και την επίθεση σε κάθε παιχνίδι.



Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίζουν αρκετά καλά. Επικράτησαν με διαφορά 26 πόντων της Εφές. Έχουν εξαιρετικούς φιλάθλους και φοβερή ατμόσφαιρα. Παίζουν πολύ καλά υπό τις οδηγίες του Τρινκιέρι. Πρέπει να γνωρίζουμε όλα αυτά τα στοιχεία, είναι μία διπλή εβδομάδα, πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας».

Για την άμυνα που παίζει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στην ένταση και στις δύο μεριές του παρκέ. Να κάνουμε αυτό που κάνουμε, να παίζουμε σκληρά στην άμυνα. Και στην επίθεση είναι θέμα ρυθμού και ροής. Έχουμε τον Κέντρικ, τον Ματίας, τον Ντίνο. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους στην επίθεση, αλλά την κάνουν και στην άμυνα. Ο Τζέριαν κάνει μία απίθανη δουλειά,παίζοντας άμυνα πάνω σε όλους τους καλούς παίκτες των αντιπάλων».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Μπαίνω σε ρυθμό, απουσίασα για 20-21 ημέρες, έκανα επέμβαση, είναι φυσιολογικό να αισθάνομαι λίγο φόβο. Αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Χρειάζομαι χρόνο για να βρω ξανά την ταχύτητά μου, για να βρω και πάλι τους συμπαίκτες μου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News