Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί NBAers που θα... παίξουν για το καλοκαίρι

Έπιασε δουλειά ο Αταμάν - Στο ΟΑΚΑ με Μπετσίροβιτς (pics)

Ο Τόλης Κοτζιάς μέσω της εκπομπής «Πάρε Βάλε» αναφέρθηκε στους παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Τόλης Κοτζιάς μέσω της εκπομπής του στο YouTube, «Πάρε Βάλε», αναφέρθηκε στους πιθανούς παίκτες που θα μπορούσαν ν’ απασχολήσουν τις ευρωπαϊκές ομάδες, συνεπώς και τον Παναθηναϊκό, κι αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στο NBA.

Πιο αναλυτικά στη λίστα αυτή βρίσκονται οι Πάτι Μιλς, Εβάν Φουρνιέ, Ντάβις Μπερτάνς, Σάντρο Μαμουκελασβίλι, Σιμόνε Φοντέκιο, Άντονι Γκιλ και Φουρκάν Κορκμάζ.

Τέλος, πιο δύσκολες περιπτώσεις αλλά όχι χαμένες από χέρι που λέμε είναι οι περιπτώσεις των Τσεντί Οσμάν, Ντάνιελ Τάις, Βασίλιε Μίτσιτς και Σάσα Βεζένκοβ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News