Τι πέτυχε ο Μόουζες Ράιτ στο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα

Τι πέτυχε ο Μόουζες Ράιτ στο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα

Ο Μόουζες Ράιτ έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου.

Αν ήθελε ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αγόραζε τον Μόουζες Ράιτ από την Τουρκία. Ο λόγος, προφανώς, δεν ήταν οικονομικός.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν ενημερωμένος για τη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική προσθήκη και να παραμείνει με τους Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι, Αντετοκούνμπο και… Μήτογλου (αν χρειαστεί) στη θέση «5». Αν θελήσει να αλλάξει κάτι, θα χρειαστεί να το αποφασίσει σύντομα με το deadline να είναι στις 7/2.

Ο «αιώνιος» τίμησε τη φτηνή λύση από τη Μερκεζεφέντι λόγω των τραυματισμών των Μιλουτίνοφ, Φαλ και Πετρούσεφ και ο Ράιτ έκανε άμεσα το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα κόντρα στη χαμηλής δυσκολίας αντίπαλο, Άλμπα Βερολίνου.

Στην επικείμενη αναμέτρηση ο Αϊζάια Κάνααν έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά με μια τρίποντη καταιγίδα και στη συνέχεια ο «ερυθρόλευκος» rookie… «πέταξε» με όλους του πόντους στο β’ ημίχρονο.

Τι πέτυχε ο Μόουζες Ράιτ στο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα

Συγκεκριμένα, εκείνος σημείωσε στην «πρώτη» του στο ΣΕΦ, 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 λάθος, 1 κερδισμένο φάουλ και 4 μπλοκ (23 στο σύστημα αξιολόγησης). Φυσικά και το παιχνίδι ήταν αρκετά βολικό από τον Ράιτ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News