Αντετοκούνμπο: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Αρμάνι, προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα μου»

Παναθηναϊκός: Ακατέργαστο διαμάντι ο Αντετοκούνμπο!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι (31/1, 21:15) στην 24η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Παναθηναϊκού:

Για το ματς με την Αρμάνι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Αρμάνι είναι πολύ καλή ομάδα με μεγάλο ρόστερ και καλούς παίκτες σαν τον Μίροτιτς και τον Νέιπιερ. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και σίγουρα θα μας βοηθήσει και ο κόσμος σε αυτό».

Για τις διαφορές που έχει στο ρόστερ της: «Είναι μία διαφορετική ομάδα πλέον, όπως είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι που κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Δεν θα είναι εύκολο και δεν θα πέσουμε στα μαλακά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την προσωπική του απόδοση: «Προσπαθώ όταν πουν το όνομά μου να είμαι έτοιμος, να μπω δυνατά και να βοηθάω την ομάδα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News