Κύπελλο Ελλάδας: Στις 12 Φεβρουαρίου η κοινή συνέντευξη Τύπου για Final-8 Ανδρών και τελικό Γυναικών

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 12 Φεβρουαρίου η κοινή συνέντευξη Τύπου για Final-8 Ανδρών και τελικό Γυναικών

Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την ημερομηνία που θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα είναι κοινή για το Final-8 των Ανδρών και τον τελικό των Γυναικών.

Η ΕΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε γνωστή την ημερομηνία που θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα είναι κοινή για το Final-8 στους άνδρες και τον τελικό στις γυναίκες.

Συγκεκριμένα η συνέντευξη Τύπου προγραμματίστηκε για τις 12 Φεβρουαρίου στις 12:00 με το Final-8 Κυπέλλου των Ανδρών να πραγματοποιείται στο διάστημα 15-18 Φεβρουαρίου και ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών να λαμβάνει χώρα στις 18 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η αντίστροφη μέτρηση για ένα τετραήμερο-γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ έχει ήδη αρχίσει. Από τις 15 ως τις 18 Φεβρουαρίου, η τελική φάση του ΟΠΑΠ Final 8 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», ενώ φέτος-για πρώτη φορά-θα διεξαχθεί παράλληλα και ο ΟΠΑΠ Τελικός Κυπέλλου Γυναικών, την ίδια ημέρα με αυτόν των Ανδρών (18/2).

Η κοινή συνέντευξη Τύπου, με εκπροσώπηση και από τις δέκα ομάδες, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Marriott (Λεωφόρος Συγγρού 385).

Παρόντες θα είναι οι αρχηγοί και προπονητές των οκτώ ομάδων που θα λάβουν μέρος στο ΟΠΑΠ Final 8, Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πάτρας, ΠΑΟΚ mateco, Άρης Midea, Περιστέρι bwin, ΑΕΚ Betsson και Πανιώνιος, όπως επίσης οι αρχηγοί και προπονητές των δύο φιναλίστ του ΟΠΑΠ Τελικού Κυπέλλου Γυναικών, δηλαδή του Παναθηναϊκού και του νικητή του σημερινού ημιτελικού ανάμεσα σε Ελευθερία Μοσχάτου και Εσπερίδες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News