Ιτούδης για Παναθηναϊκό: «Ομάδα, πρόεδρος, φίλαθλοι έμειναν ενωμένοι...»

Ιτούδης: «Το πιο σημαντικό πως παίζει ο Παναθηναϊκός - Ο Νέντοβιτς επέστρεψε»

Ο Δημήτρης Ιτούδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε και μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης γνωρίζει πολύ καλά τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει περάσει πάρα πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη ομάδα ως βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το Τριφύλλι λίγο μετά τη νίκη του κόντρα στην Παρτίζαν, ενώ παράλληλα θεωρεί ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το Final 4, καθώς γι’ αυτό χτίστηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που χτίστηκε για το Final 4. Διαθέτει ποιότητα και παίρνει τα αποτελέσματα. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Το κλειδί είναι οι άσχημες στιγμές τους. Κατάφεραν να μείνουν ενωμένοι η διοίκηση, ο πρόεδρος, οι οπαδοί».

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News