Ο Σλούκας αποθέωσε τον Ναν: «Ήταν μια πολύ έξυπνη και σπουδαία προσθήκη» (vid)

Ο Κώστας Σλούκας έβγαλε το… καπέλο στον Κέντρικ Ναν, ενώ τόνισε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού Aktor απολαμβάνει το μπάσκετ που παίζει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν

Ο Σλούκας αποθέωσε τον Ναν: «Ήταν μια πολύ έξυπνη και σπουδαία προσθήκη» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλούκας στην ιστοσελίδα “Amerikanos24” μετά την νίκη επί της Παρτιζάν:

Για την θέση της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Αν μου έλεγες στην αρχή της χρονιάς ότι θα είμαστε 4οι μόνοι μας στην Ευρωλίγκα και πρώτοι στο  πρωτάθλημα εννοείται πως θα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος κι ευχαριστημένος. Η χρονιά μέχρι στιγμής παίρνει θετικό πρόσημο».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που παίζουμε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για όλους και για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού».

Για το ματς με την Παρτιζάν και τον κόσμο: «Πιστεύω πως ο κόσμος μας δίνει ώθηση. Το γήπεδο είχε 18.00 κόσμο και πραγματικά έβραζε. Θα υπάρχουν βραδιές που η άμυνα μας θα μας βοηθήσει στο τέλος. Η παρουσία μας στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν μέτρια αλλά δείξαμε χαρακτήρα στο τελευταίο δεκάλεπτο και κερδίσαμε σχετικά εύκολα το παιχνίδι περιορίζοντας την Παρτιζάν στους 70 πόντους».

Για τον Κέντρικ Ναν: «Είναι εξαιρετικός παίκτης, πολύ ταλαντούχος. Είναι σκόρερ και βάζει ποιότητα στην ομάδα με προσωπικές ενέργειες που δεν έχουν οι υπόλοιπο. Νομίζω πως έχουμε χτίσει χημεία κι ας είμαστε δώδεκα καινούργιοι παίκτες με νέο προπονητή. Όλο αυτό έχει φέρει ένα ωραίο μείγμα. Ο κόσμος απολαμβάνει ότι παίζουμε ωραίο μπάσκετ και παίρνουμε αποτελέσματα. Ήταν πιο πολύ έξυπνη και σπουδαία προσθήκη. Ελπίζω να συνεχίσει να μας βοηθάει έτσι».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr