Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (22/01)

Ατζέντηδες ρωτούν τον Παναθηναϊκό αν υπάρχει διαθέσιμη θέση στο ρόστερ!

Το ΟΑΚΑ φοράει τα καλά του για άλλο ένα πάρτι, τούτη την φορά απέναντι στον «αιώνιο» πελάτη για την 15η αγωνιστική της Basket League (22/01, 20:15)!

Το ΟΑΚΑ φοράει τα καλά του για άλλο ένα πάρτι, τούτη την φορά απέναντι στον «αιώνιο» πελάτη για την 15η αγωνιστική της Basket League (22/01, 20:15)! O «εξάστερος» έχει τρομερό μομέντουμ αγωνιστικά και παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα, παίρνει την μία νίκη μετά την άλλη. Μάλιστα, στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει το απόλυτο των νικών (14/14).

Νέο θετικό αποτέλεσμα, ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό, θα κλειδώσει την πρωτιά της κανονικής διάρκειας. Πάντως, ο Εργκίν Αταμάν κράτησε χαμηλά τους τόνους κατά την διάρκεια της εβδομάδας, για να αποφευχθεί η χαλαρότητα.

Ο αγώνας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 20:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (22/01)

Ο Ματίας Λεσόρ δηλώνει ευγνώμων στην Παρτιζάν και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για όσα του πρόσφεραν και προσβλέπει σε μεγάλες επιτυχίες με τους «πράσινους». Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε καλή ομάδα, με πολλή ποιότητα. Η έλευση του Ναν έφερε πολλά καλά πράγματα. Ακόμη προσαρμόζεται ο ένας στο παιχνίδι του άλλου, αλλά πιστεύω πως έχουμε ποιότητα και με τη δουλειά που κάνουμε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά καλά πράγματα».

Σχετικά με τη φετινή εικόνα της Παρτιζάν είπε: «Είναι εντυπωσιακό πόσα παιχνίδια κέρδισε φέτος με ανατροπή. Το ίδιο συνέβη και με τον Παναθηναϊκό. Έλεγα και τότε στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να ξαναμπούν στο ματς γιατί μετά… τελειώσαμε. Αυτό έγινε. Ο Πάντερ άναψε την σπίθα. Το ίδιο έγινε και με τη Μακάμπι την περασμένη εβδομάδα. Είναι σαν κάτι να ξυπνά και να δίνει στους παίκτες της Παρτιζάν έξτρα δύναμη».

Τέλος, για τις διαφορές στη συνεργασία μεταξύ Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Εργκίν Αταμάν επισήμανε: «Είναι τελείως διαφορετικό, δεν συγκρίνεται. Όταν πήγα στην Παρτιζάν, έπρεπε να παλέψω για κάθε δευτερόλεπτο στο παρκέ και το έκανα μόνο με την άμυνα. Κάθε λεπτό που κέρδισα στο γήπεδο, ήταν με την προσπάθειά μου στην άμυνα. Φυσικά είμαι ακόμη ο ίδιος παίκτης και μου αρέσει η άμυνα, αλλά όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό είχα πλέον ένα συγκεκριμένο στάτους και ένα όνομα. Όλα αυτά τα πέτυχα μέσω της Παρτιζάν και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News