Παναθηναϊκός - Παρτιζάν κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (19/01)

Παναθηναϊκός: Όσες «Τσαρούχες» και αν ορίσουν...

Το ΟΑΚΑ φοράει τα καλά του για άλλο ένα πάρτι στην Euroleague, αυτή τη φορά απέναντι στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (19/01, 21:15)!

Το ΟΑΚΑ φοράει τα καλά του για άλλο ένα πάρτι στην Euroleague, αυτή τη φορά απέναντι στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (19/01, 21:15)! Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Παρτιζάν για την 22η αγωνιστική της Euroleague για να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη μαζί με τον κόσμο που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ για να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της κατάταξης!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι η πιο «καυτή» της διοργάνωσης, με επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια κι αν δεν είχε… χαρίσει τη νίκη στη Βιτόρια με την Μπασκόνια θα είχε κάνει το 8/8. Ήδη πάντως με τις τρεις τελευταίες νίκες, με Βαλένθια, Εφές και φυσικά το πάρτι με τη Μονακό το ρεκόρ έχει φτάσει στο 13-8, με το «τριφύλλι» να πατά γερά στα πόδια του και να κοιτά όλο και ψηλότερα, δείχνοντας πως έχει επιστρέψει για τα καλά!

Ο αγώνας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τo Novasports Prime.

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (19/01)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία και υπολογίζεται κανονικά, μίλησε για την κατάστασή του, ενώ αναφέρθηκε στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό (22/01) και τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν το σκέφτονται ακόμη. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Δεν υπάρχουν προσωπικά στο μπάσκετ. Πέρσι έπαιζα στην Παρτιζάν τώρα είμαι και πάλι στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι υγιής και παίζω. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ κομβικό και σημαντικό για εμάς. Η Παρτιζάν είναι μια πολύ μαχητική ομάδα. Παίζει σαν ομάδα. Έχει πολλούς καλούς και επικίνδυνους παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αν βρει ρυθμό η Παρτιζάν μπορεί να κάνει φοβερά σερί. Πρέπει να το ελέγξουμε αυτό. Αν είμαστε σωστοί αμυντικά θα πάει καλά για εμάς το ματς».

Αν σκέφτονται το ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Παρτιζάν. Βλέπουμε ένα-ένα τα ματς. Έτσι είναι η ζωή. Δε μας… παίρνει να σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».

Για τη δική του κατάσταση: «Είναι ένας αγώνας δρόμου. Πρώτη φορά στην καριέρα μου χάνω το πρώτο μισό της σεζόν. Είναι περίεργο. Παλεύεις συνέχεια και με πολλές καταστάσεις. Ειδικά μετά από ένα τέτοιο χειρουργείο στο πόδι που καλά καλά δε μπορείς να πατήσεις. Νιώθω πολύ καλά. Δε μπορώ να κερδίσω τον χρόνο. Υπάρχει ένα στάδιο μετάβασης. Αλλά νιώθω πάρα πολύ καλά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News