Παπαπέτρου: «Νιώθω πάρα πολύ καλά, απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Παρτιζάν»

Παναθηναϊκός: Ο Παπαπέτρου μίλησε για τον τραυματισμό του

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την επιστροφή του στην ενεργό δράση αλλά και για τον αγώνα με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαπέτρου:

«Δεν υπάρχουν προσωπικά στο μπάσκετ. Πέρσι έπαιζα στην Παρτιζάν τώρα είμαι και πάλι στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι υγιής και παίζω. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ κομβικό και σημαντικό για εμάς. Η Παρτιζάν είναι μια πολύ μαχητική ομάδα. Παίζει σαν ομάδα. Έχει πολλούς καλούς και επικίνδυνους παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αν βρει ρυθμό η Παρτιζάν μπορεί να κάνει φοβερά σερί. Πρέπει να το ελέγξουμε αυτό. Αν είμαστε σωστοί αμυντικά θα πάει καλά για εμάς το ματς».

Για τον αν σκέφτονται το ματς με τον Ολυμπιακό είπε: « Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Παρτιζάν. Βλέπουμε ένα-ένα τα ματς. Έτσι είναι η ζωή. Δε μας… παίρνει να σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».

Για τη δική του κατάσταση τόνισε: «Είναι ένας αγώνας δρόμου. Πρώτη φορά στην καριέρα μου χάνω το πρώτο μισό της σεζόν. Είναι περίεργο. Παλεύεις συνέχεια και με πολλές καταστάσεις. Ειδικά μετά από ένα τέτοιο χειρουργείο στο πόδι που καλά καλά δε μπορείς να πατήσεις. Νιώθω πολύ καλά. Δε μπορώ να κερδίσω τον χρόνο. Υπάρχει ένα στάδιο μετάβασης. Αλλά νιώθω πάρα πολύ καλά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News