Ναν: «Απολαμβάνω να παίζω για τον Παναθηναϊκό - Είναι υπέροχος οργανισμός»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για διάφορα θέματα στα πλαίσια του αφιερώματος της Euroleague και μάλιστα δεν παρέλειψε ν’ αποθεώσει τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Θέλει... μαθήματα ο Ναν

Το διαδικτυακό κανάλι της Euroleague φιλοξένησε αφιέρωμα στον Κέντρικ Ναν με τον άσο του Τριφυλλιού να μιλάει για την νέα του πρόκληση στην Ευρώπη, την Ελλάδα αλλά φυσικά και την ομάδα που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα ο Ναν αποκάλυψε πως απολαμβάνει να παίζει για έναν σπουδαίο οργανισμό όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε και την αγάπη του για τη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Το απολαμβάνω, είναι ένα υπέροχο club με υπέροχη ατμόσφαιρα. Έχουμε ένα εξαιρετικό προπονητικό σταφ και οι συμπαίκτες μου είναι υπέροχοι. Όλα είναι πολύ καλά μέχρι τώρα».

Για τους στόχους τους: «Οι στόχοι μου είναι να κερδίζω στο υψηλότερο επίπεδο και ελπίζω να φέρω ένα πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό και να κυριαρχήσω μέσα στη σεζόν».

Για τον Κέντρικ Ναν, μίλησε και ο Τζέριαν Γκραντ που ανέφερε: «Είναι σκόρερ, το ξέραμε και το δείχνει από την πρώτη ημέρα ότι μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Τα όσα έκανε στο NBA μιλούν από μόνα τους, θα μας βοηθήσει πολύ μέσα στη σεζόν».

Από την πλευρά του ο Λούκα Βιλντόζα, ανέφερε: «Νομίζω ότι έχει προσαρμοστεί πολύ καλά, έχει κάνει κάποια εξαιρετικά ματς, είναι εξαιρετικός σουτέρ και πολύ καλός αμυντικός. Απολαμβάνουμε να παίζουμε μαζί του».

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr