Βαγγέλης Ιωάννου: «Πιο εύκολα στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια...» (vid)

Βαγγέλης Ιωάννου: «Πιο εύκολα στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια...» (vid)

Βαγγέλης Ιωάννου και Άρης Μπάρκας σχολίασαν την υπόθεση Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό στο Eurohoops Show.

Τις τελευταίες μέρες η Marca έβαλε «φωτιά» με το δημοσίευμα που ήθελε τον Παναθηναϊκό AKTOR να κάνει προτάσεις σε Χεζόνια – Ταβάρες, ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «κατέβασε» τους τόνους μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Βέβαια, και ποιος δεν θα ήθελε τους δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στην ομάδα του… Αλλά αυτά είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν το καλοκαίρι του 2024 και όχι τον χειμώνα.

Με αφορμή το συγκεκριμένο δημοσίευμα από την Ισπανία, ο Βαγγέλης Ιωάννου επιχείρησε να παραθέσει τα δεδομένα για τη… μεταγραφή «βόμβα» από το Τριφύλλι:

«Πιο εύκολη περίπτωση ο Χεζόνια (σ.σ από τον Ταβάρες). Όχι piece of cake. Τριαρο-τεσσάρια, όπως βλέπουμε, υπάρχουν πολλά και πιο φθηνά. Δεν είναι μόνο ο Χεζόνια. Θα μου πεις δεν είναι όλοι σαν τον Χεζόνια. Ναι, αλλά έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια.

Υπάρχει Γιαμπουσέλε από τη Ρεάλ. Υπάρχει Μούσα. Υπάρχει Μονέκε στην Ισπανία που κάνει αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν πολλά παιδιά σε αυτές τις θέσεις.

Δεν έχει ο Χεζόνια τη μοναδικότητα που έχει ο Ταβάρες. Αν μου έλεγες πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει οπωσδήποτε έναν από τους δύο, θα έλεγα ότι θα έπαιρνε πιο εύκολα τον Χεζόνια. Τόσο απλά!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News