Παναθηναϊκός: Το μεγάλο κρίμα με Βιλντόζα!

Παναθηναϊκός: Η ζωή χωρίς τον Βιλντόζα - Τα μεγάλα ματς που χάνει

Κρίμα που δεν είναι ιατρικώς ΟΚ ο Λούκα Βιλντόζα για να ενταχθεί περισσότερο στους μηχανισμούς τώρα που η ομάδα αρχίζει να φλερτάρει με το limit up της απόδοσής της.

Η τριπλέτα Σλούκα-Γκραντ-Ναν φέρνει ποσότητα εκτέλεσης, άμυνας και playmaking στο τραπέζι και ο Αταμάν δεν κολλάει στο να τους βάζει μαζί στο backcourt, δημιουργώντας ισοσκελές τρίγωνο στη κατεύθυνση της Ευκλείδειας Γεωμετρίας.

Οι πράσινοι είναι πολύ δυνατοί στο Pick & Roll και του χρόνου με έναν ακόμα σέντερ που θα αποτελεί μέγεθος στο ζωγραφιστό (σαν τον Ταβάρες π.χ) θα είναι ακόμα καλύτεροι.

Με τη Μονακό π.χ αν δεν είχαν προκύψει τα 9 λάθη στην β΄ περίοδο οι Γάλλοι θα έτρωγαν πάνω από 100 πόντους, φλερτάροντας με την πανωλεθρία.

Ο Αργεντινός είναι παίκτης που βολεύει το πλάνο του Αταμάν γιατί είναι φουλ επιθετικός και τέρμα εγωιστής, από τους leader τους οποίους ο κόουτς έμαθε να συνεργάζεται στην Εφές και να εκτιμά την τρέλα τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News