Παναθηναϊκός: Υπόκλιση στον Κέντρικ Ναν...

Σχολή. Αυτό είναι ο Κέντρικ Ναν, ένα ζωντανό πανεπιστήμιο της θέσης του SG.

Πιστός στις συνήθειες του με Ναν ο Αταμάν

Όσο μπόι του λείπει σε τόση αθλητικότητα και συγκέντρωση το αναπληρώνει αν και καμιά φορά “πίνει θάλασσα” και προσπαθεί να σκοράρει ένας εναντίον πέντε!

Φτυστός ο …Μάικ Τζέιμς δηλαδή με τον οποίο ήταν την Πέμπτη αντιμέτωπος, με τον πράσινο άσο να κερδίζει καθηλωτικά τις εντυπώσεις.

Ανθεκτικός παίκτης, τον βλέπεις έτσι αδύνατο και δε δίνεις σημασία. Όταν όμως περάσει τις γραμμές του γηπέδου και το ματς αρχίσει δεν τον πιάνει το μάτι σου!

Χώρια ότι μαθαίνουμε πως στο ΟΑΚΑ με το που περνά τη πόρτα του γυμναστηρίου κι αρχίσει να σηκώνει βάρη, θυμίζει Hitman της μαφίας.

Ο Ναν είναι οξυδερκής παίκτης, με IQ και μεγάλη ορμή, χέρια -τανάλιες, σπουδαία προσωπικότητα στα αποδυτήρια που αν συνδεθεί εξαρχής με το καλάθι, δύσκολα τον βγάζεις από mode σκοραρίσματος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr