Παναθηναϊκός μπάσκετ: Μιλάμε για το... απόλυτο κτήνος!

Παναθηναϊκός - Μονακό 88-63: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν συγκλονιστικό στο παιχνίδι κόντρα στη Μονακό και κανένας από τους αντιπάλους του δεν μπόρεσε να τον αντιμετωπίσει αποτελεσματικά. 

Ο Γάλλος σέντερ μπορεί τον τελευταίο καιρό να παίζει μ’ ενοχλήσεις λόγω της σφοδρής πτώσης του στο παρκέ του «Mediolanum Forum», ωστόσο οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί δε δείχνουν έναν παίκτη με πρόβλημα στη μέση.

Χθες το βράδυ ο Λεσόρ πραγματοποίησε, ίσως, την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σταματώντας στους 23 πόντους, στις 9 ασίστ, στα 5 ριμπάουντ και στα 3 κλεψίματα.



Ήταν τόσο εντυπωσιακός που σκόραρε μέσα στο ζωγραφιστό με όποιον τρόπο ήθελε, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες με τους ψηλούς της Μονακό, οι οποίοι ουσιαστικά τον παρακολουθούσαν να τους πληγώνει όλο το βράδυ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News