Παναθηναϊκός: Γυρνά το διακόπτη με Παπαπέτρου!

Παναθηναϊκός: Ο Παπαπέτρου μίλησε για τον τραυματισμό του

Τώρα που ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι στην τελική ευθεία για την πλήρη ένταξή του ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να γίνει προπονητής που θα κερδίζει ΚΑΙ μέσω άμυνας, κάτι που ποτέ δεν ήταν στη φιλοσοφία του.

Μαζί του δείτε πόσο συγκεντρωμένοι είναι ανασταλτικά οι Γκαρντ, Γκριγκόνις (ειδικά αυτός), τι ενέργεια βγάζει στο παρκέ ο Αντετοκούνμπο, πως καλύπτει στην πίσω ζώνη τον Μήτογλου ο Χουάντσο.

Όλοι τους είναι πολύ aggressive πάνω στη μπάλα και καταλήγουν να κάνουν τον αντίπαλο να σκέφτεται ότι ο Παναθηναϊκός παίζει με παίκτη παραπάνω στο παρκέ.

Τι προάλλες ο Σέιν Λάρκιν δεν έβρισκε το παραμικρό ρήγμα για να μεταφέρει τη μπάλα στην άλλη πλευρά του παρκέ, χώρια ότι σκόραρε πολύ λίγο για την κλάση του με τον Γκραντ να έχει γίνει σκιά του.

Με τον Έλληνα φόργουορντ διαθέσιμο μεγαλώνει η πηγή σκληρότητας στην άμυνα η οποία κάνει τους πράσινους να μην μοιάζουν ευανάγνωστοι και προβλέψιμοι αφού μπορούν να πάρουν νίκες με πολλούς τρόπους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News