Κέμπα Ουόκερ: «Στον Παναθηναϊκό στο μέλλον; Θα δούμε...»

Κέμπα Ουόκερ: «Στον Παναθηναϊκό στο μέλλον; Θα δούμε...»

Ο σταρ της Μονακό και πρώην του NBA, Κέμπα Γουόκερ μίλησε στο «sportal.gr» για τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του.

Ο Κέμπα Γουόκερ αποφάσισε να κάνει για πρώτη φορά το βήμα από την Αμερική στην Ευρώπη και να έρθει να παίξει για λογαριασμό της Μονακό.

Ένας πραγματικός σταρ, ο οποίος στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου έχει γράψει τη δική του ιστορία πλέον έχει διαφορετικό ρόλο στη Γαλλία και σίγουρα οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πολλά περισσότερα από εκείνον.

Πάντως ο Αμερικανός guard σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον από τους πράσινους το καλοκαίρι προς εκείνον αλλά και για μια πιθανή μετακίνησή του σ’ αυτούς στην πορεία της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Θα αντιμετωπίσετε τον Παναθηναϊκό, έναν διεκδικητή του Final 4. Τους αντιμετωπίσατε μια φορά, ηττηθήκατε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι κάποιου είδους κίνητρο για να πάρετε τη νίκη;

«Αυτό συμβαίνει κάθε βράδυ. Αυτό δίνει λίγο παραπάνω κίνητρο γιατί ήταν το τελευταίο παιχνίδι που χάσαμε στην έδρα μας. Είναι δύσκολο όταν χάνεις. Οπότε σίγουρα θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Αναμφίβολα θα θέλαμε να κερδίσουμε».

Μιλώντας για τον Παναθηναϊκό, πρόσφατα είπες πως προσπάθησαν να σε υπογράψουν όταν έφυγες από τους Ντάλας Μάβερικς. Πόσο κοντά βρέθηκες στο να υπογράψεις;

«Δεν ήμουν καθόλου κοντά να υπογράψω. Δεν ένιωθα έτοιμος εκείνη την περίοδο. Ήταν πολύ νωρίς, δεν ένιωθα και στα καλύτερά μου. Ένιωθα ότι δεν ήταν η σωστή στιγμή για μένα».

Άρα τώρα η πόρτα είναι πιο ανοιχτή για το μέλλον;

«Δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον μου. Εξαρτάται από το πώς θα τελειώσει η σεζόν, πώς θα νιώθω, πώς θα νιώθει η ομάδα για μένα. Θα δούμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News