Παναθηναϊκός: Παράθυρο για διπλή μεταγραφή λόγω Μπαλτσερόφσκι και Βιλντόζα

Ψωμάκι… από τον Τόλη Κοτζιά για μεταγραφή του Παναθηναϊκού μέσα στον επόμενο μήνα!

Παναθηναϊκός: Παράθυρο για διπλή μεταγραφή λόγω Μπαλτσερόφσκι και Βιλντόζα

Αναλυτικά όσα είπε στο kingbet.gr:

«Για τον Παναθηναϊκό, πάντα μέχρι τις 7 του Φλεβάρη, εγώ αφήνω ανοικτό παράθυρο για ψηλό. Ο Βιλντόζα, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ένα μήνα, αυτό άσε να το δούμε, να μην πω τίποτα παραπάνω. Άσε να το δούμε τις επόμενες μέρες.

Για ψηλό στον Παναθηναϊκό αφήνω ένα ανοικτό παράθυρο και ξαναλέω ότι ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνει μια χαρά, ο Λεσόρ, ο Αντετοκούνμπο τα πηγαίνει μια χαρά ως αναπληρωματικός. Ο Μπαλτσερόφκσι, δεν βοηθάει, εγώ δε λέω ότι φταίει το παιδί, δε λέω ότι φταίει ο Παναθηναϊκός, ο Ραζνάτοβιτς.

Εγώ βλέπω και ο Παναθηναϊκός βλέπει ότι δεν αποδίδει το πράγμα. Και ο Μπαλτσερόφσκι αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό για να χει κάποιο χρόνο.

Κάτι παθαίνει ένας ψηλός, χτύπα ξύλο, μετά τις 7 Φλεβάρη. Μετά τι κάνεις; Ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει την Ευρωλίγκα, δεν είναι η Βιλερμπάν ή η Άλμπα Βερολίνου που παίζουν κουκουρούκου μανταλάκια!»

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kingbet (@kingbetgr)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr