Έτοιμος για σερί νικών και ταμείων ο Εξάστερος!

Βαλένθια-Παναθηναϊκός: Ο βιονικός Γκραντ και οι υπόλοιποι διακριθέντες

Οι αποδόσεις της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Εφές από τη Novibet.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει νέο σερί νικών στην Euroleague περιμένοντας την Εφές στο ΟΑΚΑ (21:15)!

Το πρόγραμμα στην Euroleague δεν αφήνει περιθώρια για ανάσες και ο Παναθηναϊκός έχει νέα διαβολοβδομάδα μπροστά του, αυτή τη φορά στο «σπίτι» του, για νέο σερί νικών.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά τη διπλή αποστολή στην Ισπανία και την ήττα με «αυτοκτονία» στη Βιτόρια (75-73), αντέδρασε και έφυγε θριαμβεύτρια από τη Fonteta της Βαλένθια (81-82), για να ανέβει στο 11-8 και εκ νέου στο κατώφλι της πρώτης τετράδας.

Τώρα ετοιμάζεται να «μιλήσει» το ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» έχουν τρία συνεχόμενα παιχνίδια (με Εφές, Μονακό, Παρτιζάν), δύο εκ των οποίων σε αυτή τη διαβολοβδομάδα, αρχής γενομένης από τη μονομαχία με την Εφές.

Για τον Παναθηναϊκό είναι ζητούμενο να εκμεταλλευτεί την κατάμεστη έδρα του για να εδραιωθεί στην τετράδα, έχοντας χτίσει νοοτροπία νικητή.

Παράλληλα θέλει να πάρει ρεβάνς από την πρώην ομάδα του Αταμάν για την ήττα στην Πόλη (71-68) και να σπάσει το σερί τεσσάρων ηττών που είχε αρχίσει με τον Τούρκο τεχνικό στον απέναντι πάγκο. Η νίκη του Εξάστερου με διαφορά άνω των 5.5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν με νίκη στο «σπίτι» τους, με τον Κώστα Σλούκα ξανά στην ηγεσία και την πρώτη γραμμή μετά την απουσία του στη Βαλένθια.

Αντίθετα θα παραταχθούν χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος μετά την τρομερή εμφάνισή του στην Ισπανία, όπου ήταν ο MVP της νίκης (19 πόντοι) στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε με το Περιστέρι, με αποτέλεσμα να λείψει για τον επόμενο μήνα από το οπλοστάσιο του Αταμάν.

Με την ορμή του κόσμου και της δυναμικής που έχει χτίσει το «τριφύλλι» τις τελευταίες αγωνιστικές, η παραγωγικότητα της επίθεσης που σκοράρει 81.6 πόντους έχει όλα τα φόντα να ανέβει απέναντι στη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης (89.6) που έχει έξι σερί ήττες. Οι Over 85.5 πόντοι του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.94.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News