Παναθηναϊκός - Εφές κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (09/01)

Παναθηναϊκός-Περιστέρι 90-75: Η κριτική των παικτών του Εξάστερου

Ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει νέο σερί νικών στην Euroleague περιμένοντας την Εφές στο ΟΑΚΑ (21:15)!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει νέο σερί νικών στην Euroleague περιμένοντας την Εφές στο ΟΑΚΑ (21:15)! Το πρόγραμμα στην Euroleague δεν αφήνει περιθώρια για ανάσες και ο Παναθηναϊκός έχει νέα διαβολοβδομάδα μπροστά του, αυτή τη φορά στο «σπίτι» του, για νέο σερί νικών.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά τη διπλή αποστολή στην Ισπανία και την ήττα με «αυτοκτονία» στη Βιτόρια (75-73), αντέδρασε και έφυγε θριαμβεύτρια από τη Fonteta της Βαλένθια (81-82), για να ανέβει στο 11-8 και εκ νέου στο κατώφλι της πρώτης τετράδας.

Τώρα ετοιμάζεται να «μιλήσει» το ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» έχουν τρία συνεχόμενα παιχνίδια (με Εφές, Μονακό, Παρτιζάν), δύο εκ των οποίων σε αυτή τη διαβολοβδομάδα, αρχής γενομένης από τη μονομαχία με την Εφές.

Ο αγώνας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκός – Εφές κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (09/01)

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ σχολίασε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Aktor με την Αναντολού Εφές (9/1, 21:15) και τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να είναι επιθετικοί για να πάρουν… εκδίκηση. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές: «Είναι ένα must win. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να πάρουμε την νίκη».

To ματς του Α’ Γύρου και όσα έχουν αλλάξει από τότε: «Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι σκληρά. Ήταν πιο σκληροί στο πρώτο ματς, επομένως θέλουμε να πάρουμε την εκδίκηση στο γήπεδό μας».

Για το «κλειδί» του αγώνα της Τρίτης (9/1): «Οφείλουμε να παίξουμε σκληρά. Περιμένουμε πως η Εφές θα είναι επιθετική, γιατί θέλει την νίκη. Το ίδιο θέλουμε και εμείς, για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε προς τα πάνω στη βαθμολογία. Θα είναι “πόλεμος”».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News