Παναθηναϊκός: Μεγάλη επιστροφή στον αγώνα με Εφές - Τα νεότερα με Λεσόρ
Ευχάριστα τα νέα στον Παναθηναϊκό, με τον Κώστα Σλούκα να κάνει μία προπόνηση και τον Ματίας Λεσόρ όπως όλα δείχνουν να δίνει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι με την Εφές (9/1, 21:15).
Μετά το πρόβλημα του Λούκα Βιλντόζα, που υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου, ευχάριστα ήταν τα νέα στο «τριφύλλι» αναφορικά με την κατάσταση των Σλούκα και Λεσόρ.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε μία προπόνηση και είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την αναμέτρηση κόντρα στην Εφές, μετά το τράβηγμα που υπέστη στο φινάλε του ματς με την Μπασκόνια και του στέρησε τη συμμετοχή στα παιχνίδια με Βαλένθια και Περιστέρι.
Κανονικά όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Αταμάν και ο Λεσόρ, που συμμετείχε το πρόγραμμα και αφήνει πίσω το πρόβλημα που τον έκανε να κουτσαίνει στην αναμέτρηση με το Περιστέρι.
Φυσικά εκτός θα είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που πιθανότατα θα επιστρέψει στο παιχνίδι της Stoiximan Basket League απέναντι στο Λαύριο.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη σε αθλητική εκπομπή: «Η επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού»
- Κατσαρός: Μίλησε με σκληρά λόγια για παίκτες και προπονητή μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 4-0
- Καρπετόπουλος: «Αυτή ήταν η κακή ιδέα του Μπενίτεθ» (vid)
- Πανούτσος: «Βάλε τον Καλάμπρια, τον Μλαντένοβιτς. Δεν έχει κάνει κανένα έγκλημα»
- Μπενίτεθ: Το σχόλιο για τα λάθη και τις μεταγραφές - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου