Παναθηναϊκός: Ο Σλούκας διέκοψε και αποθέωσε τον Βιλντόζα (vid)
Η νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βαλένθια είναι πολύ σημαντική για τον Εξάστερο, ειδικά μετά την ήττα στην Μπασκόνια.
Οι πράσινοι τα έδωσαν όλα και αν και δεν είχαν στο παρκέ τον αρχηγό, Κώστα Σλούκα κατάφεραν να πάρουν την νίκη.
Η απουσία του αρχηγού δεν αποσυντόνισε το ¨τριφύλλι” αλλά το συσπείρωσε, αφήνοντας παράλληλα χώρο στον Λούκα Βιλντόζα να βγει μπροστά.
Ο Λούκα Βιλντόζα ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού, πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα.
Πιο συγκεκριμένα, πέτυχε 19 πόντους (2/3 δίποντα, 5/7 τρίποντα), με 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 25:46 λεπτά συμμετοχής.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργεντινός μίλησε στο flash interview λέγοντας:
“Αυτό το γήπεδο μου φέρνει πολύ όμορφες αναμνήσεις. Κέρδισα το πρωτάθλημα εδώ με τη Μπασκόνια.
Απόψε ερωτεύτηκα τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς μας, την οικογένειά μου από το σπίτι, την κοπέλα μου.
Για να είμαι ειλικρινής είμαι πολύ χαρούμενος. Δουλεύω σκληρά και είναι θαυμάσιο το να είμαι εδώ“.
Την ώρα όμως που μιλούσε ο Σλούκας διέκοψε τη συνέντευξη και αποθέωσε τον συμπαίκτη του για την τρομερή του εμφάνιση.
Δείτε παρακάτω:
Mάλλον τσακωμένοι είναι με τον Σλούκα, γαυριέλες.#Paobc #olympiacosbc pic.twitter.com/GIxsU3lvXO
— Surigata the Original (@TheSurigata) January 5, 2024
Λίγο μετά παίκτες, προπονητικό τιμ υποδέχθηκαν με… ανοιχτές αγκάλες και φωνές τον MVP του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια.
Δείτε παρακάτω:
When the MVP enters the room
Luca, are you okay? #WeTheGreens #paobcaktor #paobc pic.twitter.com/SPP6APq7Gl
— Panathinaikos BC (@paobcgr) January 5, 2024
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα 4 ταλέντα που ανεβάζει ο Νίστρουπ στην προετοιμασία
- Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός για Ναν: «Ως εδώ. Αγωγή και έγκληση»
- Σύζυγος Γκραντ: «Τα λέμε τον Σεπτέμβρη»
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι η έκπληξη... «πακέτο» με Τσάπρα και Βήχο!
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση Κοτσόλη και ο ρόλος Νίστρουπ για Καμαρά