Παναθηναϊκός - Περιστέρι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (07/01)

Μίλερ-ΜακΙντάιρ: «Όπως το ένιωσα στο ΣΕΦ, έτσι το ένιωσα και τώρα»

Το Περιστέρι υποδέχεται ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (07/01, 17:00), στην πρώτη εγχώρια υποχρεώσει για το 2024!

Το Περιστέρι υποδέχεται ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (07/01, 17:00), στην πρώτη εγχώρια υποχρεώσει για το 2024! Ο πρωτοπόρος και αήττητος έως τώρα «εξάστερος» θέλει να συνεχίζει με το απόλυτο στην Basket League και να πάει με ηρεμία, αλλά και θετική ψυχολογία στην δεύτερη διαδοχική διαβολοβδομάδα της Euroleague, που θα κρίνει πολλά.

Αγωνιστικά, είναι δεδομένο ότι θα ξεκουραστούν αρκετοί παίκτες, αφού σε λιγότερο από 48 ώρες ακουλουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Εφές. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κώστα Σλούκα, πολύ πιθανό η είσοδος του Σαμοντούροφ στην αποστολή.

Ο αγώνας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 17.30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3

Παναθηναϊκός – Περιστέρι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (07/01)

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Βασίλης Σπανούλης μετά το μεγάλο διπλό επί της Ρίτας, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τις περσινές δύο ήττες από τη Ρίτας και τον Φόστερ: «Πήραμε το μάθημά μας πέρσι. Η Ρίτας είναι σκληρή και καλή ομάδα. Πήραμε το πρώτο παιχνίδι και είναι μόνο το 1-0. Ξέραμε για τον Φόστερ ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες. Ξέρει την ομάδα και προετοιμαστήκαμε και για αυτόν, αλλά και για όλη την ομάδα».

Τη νέα ομάδα του Περιστερίου με πολλούς καινούριους παίκτες: «Δε θα πω ψέματα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Κάποιοι παίκτες παίζουν καλά και πηγαίνουν σε ανώτερες ομάδες και στην Ευρωλίγκα. Αλλά αυτό μου φέρνει και μεγάλη ικανοποίηση, δηλαδή η εξέλιξη της καριέρας τους. Δεν είναι εύκολο να χτίσεις την ομάδα από το μηδέν. Πολλές ώρες στο βίντεο και στο παρκέ».

Για τη μεταγραφή του Σλούκα: «Οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Παίρνουν τις αποφάσεις τους, ο Κώστας πήρε τη δική του και αυτό είναι. Είμαι προπονητής της Εθνικής και εύχομαι όλοι οι παίκτες να παίζουν καλά και να είναι υγιείς».

Αν μετάνιωσε για τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Ποτέ δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου. Ηταν απόλυτα επιτυχημένο που πήγα στον Ολυμπιακό. Πάντα παίρνω τις αποφάσεις μου με πολλή σκέψη, όχι γρήγορα και φυσικά και για την οικογένειά μου γιατί δεν είμαι μόνος μου στη ζωή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News