Παναθηναϊκός μπάσκετ: Θέλει... μαθήματα ο Ναν

Ο Κέντρικ Ναν είναι παικταράς και γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ωστόσο θα πρέπει να μάθει ακόμα περισσότερο το ευρωπαϊκό για μπάσκετ.

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Θέλει... μαθήματα ο Ναν

Ο Κέντρικ Ναν ήρθε στον Παναθηναϊκό με σκοπό να τον ανεβάσει επίπεδο κι αυτό ακριβώς κάνει έως τώρα. Από τη στιγμή που βρήκε ρυθμό ο Αμερικανός guard δε βλέπει… κανέναν!

Στη χθεσινή ήττα του Τριφυλλιού πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση, καθώς έδειξε για μία ακόμη φορά τη σπουδαία κλάση του σταματώντας στους 25 πόντους, οι οποίοι βέβαια δεν ήταν αρκετοί προκειμένου να δώσουν στην ομάδα του τη νίκη.

Παρ’ όλα ο Αμερικανός guard θα πρέπει να προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο στα δεδομένο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς μόνο έτσι θα μπορεί να διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι παίρνοντας μετέπειτα τις σωστές αποφάσεις.

Για παράδειγμα στη χθεσινή αναμέτρηση πήρε ορισμένες προσπάθειες, οι οποίες δεν έπρεπε να παρθούν για μια σειρά από λόγους. Ουσιαστικά ο Ναν θα πρέπει σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού να πάψει να είναι τόσο aggressive όσο τον βλέπουμε να είναι.

Είναι δύσκολο να τιθασεύσεις έναν τόσο εκρηκτικό παίκτη, ο οποίος λατρεύει να παίρνει μεγάλα σουτ και προσπάθειες, έχοντας και τη φιλοσοφία NBA στις φλέβες, όμως θα πρέπει να γίνει και τότε ο Αμερικανός θα ανεβάσει με την κλάση του ακόμα ένα επίπεδο πάνω τον Εξάστερο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr