Πρότεινε Ζίγιες στον Τερίμ η Γαλατά - Ποια τα δεδομένα (vid)

Πρότεινε Ζίγιες στον Τερίμ η Γαλατά - Ποια τα δεδομένα (vid)

Η Γαλατασαράι προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Ζίγιες και άνθρωπος του συλλόγου πρότεινε τον Μαροκινό παικταρά στον Φατίχ Τερίμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και στον Φατίχ Τερίμ η λύση του Χακίμ Ζίγιες που ανήκει στην Τσέλσι.

Τα πράγματα δεν κυλάνε καλά ούτε στην Τουρκία για τον Χακίμ Ζίγιες, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής μέχρι τώρα με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας έχει πετύχει 4 γκολ και 2 ασίστ σε 14 εμφανίσεις με τον σύλλογο.

Η Τσέλσι είναι πρόθυμη να παραχωρήσει εκ νέου τον ποδοσφαιριστή και να καλύψει και μέρος του συμβολαίου.

Η περίπτωση για τον Παναθηναϊκό θεωρείται δύσκολη, καθώς θα πρέπει να πειστεί ο Ζίγιες να παίξει στην Ελλάδα, έστω και για ένα εξάμηνο. Υπάρχουν κι όμως, και ανασταλτικοί παράγοντες που θα βάλουν τον Τερίμ σε δεύτερες σκέψεις.

Τα προβλήματα τραυματισμών είναι αυτά που επίσης, δεν του έχουν επιτρέψει να βρει ρυθμό και βάζουν σε σκέψεις την τουρκική ομάδα.

Μάλιστα ο Ζίγες θα απουσιάσει και για το Copa Africa με την εθνική ομάδα του Μαρόκο, με το γεγονός αυτό να παίζει ρόλο στην τελική απόφαση των ανθρώπων της Γαλατά.

Θυμίζουμε πως η Γαλατάσαραϊ πλήρωσε 3,6 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του από την Τσέλσι για ένα χρόνο ενώ, αν αποφασίσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, θα πληρώσει ακόμα 2,9 εκατ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News