Μπασκόνια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (03/01)

Μαρούσι - Παναθηναϊκός 79-92: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ιδανικά το 2023 και θέλει να ανοίξει με τον ίδιο τρόπο την αυλαία του 2024, στη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια (21:30)!

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ιδανικά το 2023 και θέλει να ανοίξει με τον ίδιο τρόπο την αυλαία του 2024, στη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια για την 18η αγωνιστική της Euroleague (03/01, 21:30)! Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δοκιμάζεται σε Βιτόρια και Βαλένθια, με το 2024 να αρχίζει με την αποστολή στη «Fernando Buesa Arena» απέναντι στην Μπασκόνια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς (9-8).

Οι «πράσινοι» είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς έκλεισαν τον πρώτο γύρο με 4/4, με τρεις θριάμβους εκτός ΟΑΚΑ (με Βιλερμπάν, Μονακό, Μιλάνο) και το εντός έδρας… πάρτι με τον Ερυθρό Αστέρα!

Ο αγώνας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (03/01)

Ο Εργκίν Αταμάν απέκλεισε το ενδεχόμενο έξτρα προσθήκης στον Παναθηναϊκό AKTOR. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Τούρκος προπονητής.

«Η ομάδα μας έχει πολύ καλή χημεία. Δεν θέλουμε να τη διαταράξουμε. Ελπίζω να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς και με την επιστροφή του Παπαπέτρου αυτή θα είναι η μοναδική αλλαγή που θα έχουμε».

Για τη «διαβολοβδομάδα» απέναντι σε Μπασκόνια (3/1) και Βαλένθια (5/1) ο Τούρκος προπονητής είπε: «Αρχίζουμε τον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας στην Ισπανία, με δύο δύσκολα παιχνίδια. Τόσο η Μπασκόνια όσο και η Βαλένθια είναι μόλις μία νίκη πίσω από μας έχοντας κάνει πολύ καλή πορεία στο πρώτο μισό. Ειδικά η Μπασκόνια μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει αλλάξει πολύ και έχει κερδίσει πολλά σημαντικά ματς.

Κερδίσαμε και τις δύο αυτές ομάδες στην έδρα μας, αλλά εκτός θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε καλό μπάσκετ, αλλά πέρα από αυτό θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά, δυναμικά και να έχουμε καλή ομαδική άμυνα. Η Μπασκόνια παίζει πολύ γρήγορα, γι’ αυτό θα πρέπει η άμυνά μας στο τρανζίσιον να είναι καλή».

Για την απουσία νίκης στην Ισπανία την πρόσφατη 5ετία: «Έχω κερδίσει πολλές φορές στην Ισπανία, η ομάδα φέτος είναι διαφορετική, οι παίκτες είναι διαφορετικοί, οι προπονητές είναι διαφορετικοί… Μόνο το όνομα της ομάδας είναι το ίδιο. Δεν με νοιάζουν αυτά, παρά μόνο το μπάσκετ που θα παίξει η ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News