Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ξεκάθαρα... νικητής ο Εξάστερος μέχρι τώρα
Ο πρώτος γύρος της Euroleague έχει τελειώσει με τον Παναθηναϊκό να είναι ο μεγάλος νικητής με βάση την πορεία των δύο ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση.
Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ίδια η ομάδα ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη με τις μεταγραφές που έκανε αλλά και τον προπονητή που έφερε στην Ελλάδα.
Μπορεί ο Εξάστερος να δυσκολεύτηκε αρχικά να βρει τα πατήματά του, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου γινόταν όλο και περισσότερο ομάδα με αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου γύρου και συγκριτικά με τον Ολυμπιακό να τα έχει πάει καλύτερα.
Η φετινή σεζόν βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-7, ενώ τον Ολυμπιακό στην 8η με ρεκόρ 9-8.
Εύκολα κανείς καταλαβαίνει ότι οι πράσινοι είναι σε καλύτερη μοίρα από τους ερυθρολεύκους μετά από 17 αγωνιστικές στην Euroleague, όμως το πρόσιμο είναι θετικό για τους πράσινους και με βάση την περσινή χρονιά στη διοργάνωση.
Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι πέρυσι στο τέλος του πρώτου γύρου είχαν ρεκόρ 11-6 και βρισκόντουσαν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Φέτος έχουν δύο λιγότερες νίκες με δύο περισσότερες ήττες και βρίσκονται επτά θέσεις πιο κάτω.
Αντίθετα ο Παναθηναϊκός στο ίδιο διάστημα είχε ρεκόρ 6-11 και βρισκόταν στην 17η θέση. Φέτος οι πράσινοι έχουν τέσσερις παραπάνω νίκες αλλά και τέσσερις λιγότερες ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκονται 13 θέσεις πιο πάνω από πέρυσι.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Δέχομαι ότι κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού δεν κάνει, αλλά...» (vid)
- Κατσαρός: «Βόμβες» και σκληρά λόγια για παίκτες του Παναθηναϊκού (vid)
- Πανούτσος: "Τόσες μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός - Ταμπόρδα στον Λεβαδειακό"
- Κουτσιαύτης: «Διαφώνησε» με Βαρούχα για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0 (vid)
- Βαθμολογία Superleague: Τεράστιος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό