Χωρίς φρένα για διπλασιασμό Παναθηναϊκός και Ναν!

Οι αποδόσεις της Novibet για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας.

Παναθηναϊκός: Τι συμβολίζει ο πανηγυρισμός του Ναν

Ο Παναθηναϊκός περιμένει με άγριες διαθέσεις τον Ερυθρό Αστέρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έκαναν με συνοπτικές διαδικασίες sold out και στη 17η αγωνιστική της Euroleague είναι αποφασισμένοι την Πέμπτη το βράδυ να συνεχίσουν το θετικό τους σερί.

Στον «εξάστερο» επικρατεί ενθουσιασμός μετά τις τρεις σερί εκτός έδρας νίκες που βελτίωσαν το ρεκόρ σε 9-7 και ανέβασαν τους «πράσινους» στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Με τη δύναμη της έδρας , με τον ενθουσιασμό στα ύψη και με την ομάδα να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο οι προϋποθέσεις για την 4η σερί νίκη στην Euroleague είναι ιδανικές. Η νίκη του Παναθηναϊκού με χάντικαπ -7.5 κοστολογείται σε απόδοση 1.85.

Παίκτης κλειδί στην βελτίωση της ομάδας του Εργκίν Αταμάν είναι αναμφισβήτητα ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει εκτοξεύσει τα νούμερά του στα τελευταία ματς και όταν η μπάλα… καίει συνήθως βρίσκει διχτάκι. Ο Ναν στο Μιλάνο πέτυχε 17 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ στην επική νίκη επί της Μονακό σταμάτησε στους 14 πόντους. Ο σταρ του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει σε υψηλά στάνταρ. Κέντρικ Ναν Over 14.5 πόντους σε απόδοση 2.00!  

Ο Ερυθρός Αστέρας μέσα στο ΟΑΚΑ θα παλέψει για τη μεγάλη έκπληξη και ο Γιάννης Σφαρόπουλος γνωρίζει ότι πρέπει να περιορίσει τα ατού του Παναθηναϊκού. Περιμένουμε ότι οι Σέρβοι θα παίξουν σκληρή άμυνα για να χαλάσουν το παιχνίδι της ελληνικής ομάδας. Over 0.5 αντιαθλητικό φάουλ σε απόδοση 1.70.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr