Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (28/12)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για την 17η αγωνιστική της Euroleague (28/12, 21.15).

Η βαθμολογία της Basket League μετά τη νίκη του Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός περιμένει με άγριες διαθέσεις τον Ερυθρό Αστέρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έκαναν με συνοπτικές διαδικασίες sold out και στη 17η αγωνιστική της Euroleague είναι αποφασισμένοι την Πέμπτη το βράδυ να συνεχίσουν το θετικό τους σερί. Μετά το Μονακό και τη Λιόν, ο Παναθηναϊκός AKTOR άλωσε και το Μιλάνο, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στην Euroleague.

Για να βρει κανείς την τελευταία φορά που οι «πράσινοι» είχαν σημειώσει τόσα διπλά σερί, πρέπει να πάει πίσω στη σεζόν 2018/19 και συγκεκριμένα το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου.

Ο Ερυθρός Αστέρας μέσα στο ΟΑΚΑ θα παλέψει για τη μεγάλη έκπληξη και ο Γιάννης Σφαρόπουλος γνωρίζει ότι πρέπει να περιορίσει τα ατού του Παναθηναϊκού. Περιμένουμε ότι οι Σέρβοι θα παίξουν σκληρή άμυνα για να χαλάσουν το παιχνίδι της ελληνικής ομάδας.

Ο αγώνας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκός – Ερυθρος Αστέρας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (28/12)

Με αφορμή τα πολλά μικρά παιδιά που ήταν στο ΣΕΦ για το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» για το γεγονός αυτό, γράφοντας παράλληλα πως: «Αυτά τα γήπεδα ονειρευόμαστε».

Το διαιτητικό τρίο για την αναμέτρηση με τους Σέρβους

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (21:15). Το παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της διοργάνωσης ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία). Αξίζει να σημειωθεί πως ειδικά από τον Γερμανό διαιτητή οι «πράσινοι» είχαν πολλά παράπονα στην περσινή αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, αλλά και τη φετινή με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr