Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του ήρθε λίγο νωρίτερα

Ο Παναθηναϊκός πήρε το φετινό δώρο του από τον Άγιο Βασίλη λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενό, ωστόσο η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν πείραξε κανέναν.

Η βαθμολογία της Basket League μετά τη νίκη του Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά πήρε το χριστουγεννιάτικο δώρο του από τον Άγιο Βασίλη και πλέον το χαίρεται απολαμβάνοντας παράλληλα και τα προνόμιά του.

Η φετινή χρονιά γενικότερα ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες για τους πράσινους από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα στο μπάτζετ και να χτυπήσει προπονητή και παίκτες ελίτ.

Έως τώρα αυτές οι φιλοδοξίες δικαιώνονται με τους πράσινους να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και να δείχνουν πως μέρα με τη μερά επιστρέφουν όλο και περισσότερο στην… κανονικότητα.



Από εκεί και πέρα το χριστουγεννιάτικο δωράκι για όλο τον οργανισμό και τον κόσμο του ήρθε φέτος από την Αμερική και ήταν ο Κέντρικ Ναν.

Ο 28χρονος guard ντύθηκε στα πράσινα έπειτα από απόφαση του Εργκίν Αταμάν και προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ήδη ο σύλλογος καταλαβαίνει πόσο σημαντικό παίκτη πρόσθεσε στο δυναμικό του, καθώς δεδομένα άλλαξε τις ισορροπίες.

Ο Ναν ήταν εξαιρετικός και κόντρα στον Προμηθέα έπειτα από τρομερές εμφανίσεις με Μονακό και Ολίμπια Μιλάνο σε Γαλλία και Ιταλία.

Ήδη ο Αμερικανός φαίνεται να δένεται με τον κόσμο, ενώ και ο κόσμος τον λατρεύει παιχνίδι με το παιχνίδι όλο και περισσότερο, καθώς με ό,τι βλέπει από εκείνον δε γίνεται να μη δεν τον… αγαπήσει!

Exit mobile version