Προμηθέας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (24/12)

Γκραντ: «Τέτοιες νίκες είναι κομβικές για να πας μακριά, είναι σπουδαίο αυτό που συνέβη με τον κόσμο»

Μετά τα δύο σπουδαία διπλά στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Basket League, όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα.

Ο Παναθηναϊκός Aktor (1ος, 10-0) προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση του επί του ΠΑΟΚ mateco. Αν καταφέρει να περάσει και από την Πάτρα, θα κλείσει τον πρώτο γύρο αήττητος για πέμπτη φορά στην ιστορία του στη Stoiximan Basket League.

Αυτό είχε συμβεί ακόμη στις σεζόν 2007-08 (Με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο), 2015-16 (Με προπονητή τον Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς), 2017-18 (Με τον Τσάβι Πασκουάλ) και 2018-19 (Με Πασκουάλ, Βόβορα και Πιτίνο) όταν οι «πράσινοι» είχαν ρεκόρ 13-0 στο πρώτο μισό της κανονικής περιόδου.

Ο Προμηθέας (3ος, 7-3) μετά από ένα σερί τριών νικών, όπως εκείνο με το οποίο μπήκε στο φετινό Πρωτάθλημα, υποχρεώθηκε σε ήττα στο δραματικό παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels που κρίθηκε στην παράταση. Αν καταφέρει να νικήσει αύριο, σπάζοντας βέβαια το αήττητο του Παναθηναϊκού Aktor, θα κλείσει αήττητος τον πρώτο γύρο στην έδρα του αφού έχει κάνει ως τώρα το 5/5. Είναι κάτι που κατάφερε μόνο στην περίοδο 2019-20 (6-0).

Προμηθέας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (24/12)

Στο «Δ.Τόφαλος» θα πέσει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής και συνολικά του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League. Ο Προμηθέας θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό Aktor.

Ο αγώνας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 20:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News