Οι... αντίπαλοι έχουν σκάσει από τη ζήλεια τους για τον Σλούκα!

Οι... αντίπαλοι έχουν σκάσει από τη ζήλεια τους για τον Σλούκα!

Και ποιος δεν θα ήθελε να είχε στο ρόστερ του, τον Κώστα Σλούκα.

Τι να λέμε, δεν χωράει αμφιβολία πια!

Πραγματικά, ο Παναθηναϊκός πέτυχε το ντιλ της 10ετίας με τον Σλούκα. Ακόμη κι αν αγνοήσουμε πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε πάρει από το… χέρι τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα, η μεταγραφή ήταν τεράστια!

Ο Σλούκας χρειάστηκε σαφέστατα, λίγο καιρό να προσαρμοστεί στο ΟΑΚΑ και πρωτίστως, να καθαρίσει το μυαλό του για όσα γράφτηκαν δεξιά και αριστερά, και πλέον, γνωρίζει τη μία διάκριση μετά την άλλη.

MVP της αγωνιστικής με τη Βιλερμπάν, MVP του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο «Σλούκι-Λουκ» πρωταγωνιστεί και μακριά από το ΟΑΚΑ παίζοντας μπάσκετ… στα επίπεδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η συμφωνία των 10 εκατομμυρίων, ήταν δίκαιη. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το διαβατήριο, πλήρωσε το «ερυθρόλευκο» παρελθόν (δεν ήταν και… εύκολη η μετάβαση), πλήρωσε υπεραξία λόγω της άσχημης εποχής «εσόδων-εξόδων» του συλλόγου, πλήρωσε κυρίως, όμως, και την ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ.

Ενός πραγματικού, χαρισματικού ηγέτη με την αύρα του Final 4. Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα, καλά… Χριστούγεννα!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News