Σλουκας-Ναν: To δίδυμο που τρομάζει όλη την Ευρώπη

Κώστας Σλούκας και Κέντρικ Ναν συνεργάζονται άψογα στη περιφέρεια του Παναθηναϊκού γεγονός που έχει δημιουργεί πολλά προβλήματα στους αντιπάλους του Παναθηναϊκού.

Σλουκας-Ναν: To δίδυμο που τρομάζει όλη την Ευρώπη

Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση-συνεργασία και ξέρουν ότι από αυτούς θα κριθεί κάθε παιχνίδι στα κρίσιμα σημεία.

Αρχικά, ο Ναν είναι ένας παίκτης που δύσκολα μαρκάρεται ενώ ο ίδιος δεν φοβάται να τα βάλει με τον οποιοδήποτε όπως πχ να επιτεθεί πάνω στον Ταβάρες.

Δε θα πτοηθεί ούτε από μερικές άστοχες προσπάθειες όπως στο Μόντε Κάρλο, αφού έχει τέτοια τυφλή εμπιστοσύνη στα χέρια του που θα ξανασουτάρει.

Και θα το κάνει γιατί έχει το ταλέντο να σκοράρει αλλά και την ελευθερία από τον Αταμάν!

Οι εκπληκτικές του επιδόσεις όμως στην επίθεση δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός και στην άμυνα, εκεί όπου είναι αποτελεσματικότατος.

Και πάμε στο αρχηγό του Παναθηναϊκού ο οποίος δείχνει να φορμαρίζεται όλο και περισσότερο και γίνεται ο μαέστρος που όλοι ονειρευόντουσαν.

Ο Κώστας Σλούκας ανήκει εδώ και πολλά χρόνια στην ελίτ της EuroLeague, διακρίνεται για το άψογο decision making στο παρκέ και όλοι γνωρίζουν πως θα πάρει τη σωστή απόφαση για την ομάδα του.

Το έδειξε και χωρίς να έχει την μπάλα στα χέρια, όταν ζήτησε να κάνουν χώρο οι συμπαίκτες του για να παίξει iso ο Ναν πριν το μεγάλο του σουτ.

Κόντρα στη Μονακό διέγνωσε πως πρέπει να φορέσει τον μανδύα του εκτελεστή, με ένα μεγάλο τρίποντο ισοφάρισης και το λέι-απ που έκοψε τη διαφορά στην crunch time.

Ο απολογισμός του; Έκλεισε με 17 πόντους και άλλους 9 που δημιούργησε από τις 4 ασίστ του. Στο Μιλάνο η δουλειά μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Αυτήν τη φορά έδωσε βάρος στη δημιουργία και δίπλα στους 9 πόντους του μοίρασε άλλους 15 μέσα από τις 7 τελικές του πάσες.

Συνολικά δηλαδή 50 από τους 165 πόντους της ομάδας του προήλθαν από τα χέρια του. Και κυρίως η ηρεμία στα κρίσιμα που έδειξε στον Παναθηναϊκό τον δρόμο.

Τέλος, βλέπουμε ότι οι δυο παίκτες συνεργάζονται άψογα και μοιράζονται τις ευθύνες και αυτή η συνεργασία τους είναι που τρομάζει ολόκληρη την Ευρώπη!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr